Urteterapi Massage

  • En behagelig varme
  • Mindsker irritation
  • Afspænder, stimulerer og styrker vævet
  • Forebygger muskelskader
  • Hjælper til restituering af ømme muskler
  • Plejer huden
  • Dejlig duft fra urterne

Oplevelse med urteterapi

Når du vælger en Lebua urteterapi, får du muligheden for at stifte bekendtskab med en gammel massageform, hvor jeg benytter mig af særlige urtebolde til massagen.

Hvad gør urteterapi?

Urteboldene indeholder forskellige velkendte essentielle urter fra Asien. Disse besidder alle gode egenskaber, der blandt andet kan virke smertelindrende og som samtidig tilfører huden en god naturlig pleje.

Urteterapi er en varm fornøjelse

Urteboldene opvarmes så de på lige fod med Hot Stone princippet kan løsne godt op for evt. spændinger i musklerne, alt imens urterne arbejder med deres plejende effekt på huden og de ømme muskler, når jeg bruger boldene til at udføre massage med blide og bløde bevægelser.
Urterne som benyttes i disse massagebolde kan der heriblandt nævnes; “Cassumunar ginger”, der både modvirker ømhed og betændelse i kroppen, “Tamaric”, der mindsker irritation, “Som Poi”, der virker afslappende og løsner op for spændinger i kroppen.

Urteterapi (phytoterapi) massage

Med udgangspunkt i asiatisk viden om og erfaring med velkendte urter i lægekunsten, kombineret med ny og moderne forskning af urters farmakologi og egenskaber, er urteterapi (phytoterapi) en metode til at udrense affaldsstoffer fra kroppen og regulere kroppens egne funktioner mod bl.a. hovedpine, migræne, problemer med immunsystemet, hudproblemer m.v.
Betegnelsen phytoterapi er græsk og betyder “pleje ved hjælp af planter”.

Er urteterapi noget for dig?

Denne behandling er for dig, som ønsker en grundig massage med forebyggende behandling til at fremme din generelle sundhed og velvære.
Kom ind og bliv masseret godt igennem med det perfekte urtemix, og gå herfra som et velduftende menneske med frisk energi og velvære til en ny dag.
Vi ses …