Massage

Massage hos Lebua

Uanset om du er tilbagevendende kunde hos Lebua klinikken, eller du aldrig har modtaget massage før, så vil din krop takke dig efter en behandling hos mig. Lad dig ikke begrænse af kroppens skavanker – lad i stedet mig arbejde med dem, og give dig frisk energi til at nyde hverdagen.
 
Massageterapi dækker generelt over dét at bearbejde kroppens muskler og dybere væv, ved brug af forskellige teknikker. Massage tjener mange forskellige formål; den meget fysiske behandlende, der fokuserer på kroppen og dens anatomi, eller den mere holistisk tilgang, hvor behandlingen fokuserer på det ”hele” menneske, hvis formål er at afhjælpe psykiske belastninger, såsom: stress, angst og depression. Fælles for den fysiske og psykiske massagebehandling er at løsne op for de overbelastninger, som du måtte døje med. Ubehaget i kroppen fjernes eller nedsættes, så du kan være den allerbedste udgave af dig selv!


Massage som behandling

Massage kan dateres mere end 5000 år tilbage i tiden, hvor den allerede blev praktiseret til kropshelende formål, i ønsket om at opnå både fysisk og mental balance. Med flere tusinder års udvikling, kunne man tro, at massage havde ændret sig en del, men grundprincipperne er i dag de samme som dengang. Ved fysisk berøring af kroppen opleves en øget følelse af velvære.
Massagebehandling kan:
 • Lindre smerte
 • Forbedre kroppens fleksibilitet
 • Øge blodcirkulationen
 • Reducere muskelspændinger
 • Afhjælpe stress, depression og angst
 • Øge kropsbevidsthed og skabe følelse af velvære
 

Smertelindring

Massagebehandlingen skaber, ved bevægelse og friktion, varme, hvilket øger blodcirkulationen i kroppen. Når blodcirkulationen øges omkring muskelfibrene, næres de med ilt og næringsstoffer, mens blodet fjerner ophobede affaldsstoffer fra kroppen.
Stillesiddende arbejde kan medføre en del ubehag i muskler og led, da inaktivitet og mange ens gentagelser forårsager stivhed og muskelspændinger. Massage kan løsne kroppen – du vil allerede efter første behandling opleve en større bevægelsesfrihed, føle et større overskud og en befriende følelse af lethed.
Hele kroppen har brug for ilt og næringsstoffer, og det er derfor vigtigt, at ilten bliver transporteret ud til dine muskler. Hvis musklerne ikke iltes, vil du opleve begyndende muskelsmerter og kramper. Den øgede blodcirkulation, som massage afstedkommer, hjælper ilten ud til dine muskler, og din smerte vil aftage.
 
Massage har en positiv indvirkning på:
 • Immunforsvaret
 • Nervesystemet
 • Det endokrine system (hormonsystemet)
 • Lymfesystemet
 • Blodcirkulation
 
Har du ubalance eller kronisk sygdom i ét af disse områder af kroppen, så kan massagebehandling muligvis afhjælpe dem.

Massage tilpasset den enkelte

Jeg kombinerer den opbyggede viden fra mit fødeland, samt flere års praktisk erfaring, med traditionelle og nyere massageteknikker. Præcis hvilken type massagebehandling, der vil være optimal for dig og din krop, finder vi sammen frem til. Uanset om du ønsker at øge din bevægelsesfunktion, lindre smerter, blive afstresset eller bare trænger til at blive forkælet med lidt wellness, så oplys mig om dine specifikke ønsker og behov, så sammensætter jeg den ideelle behandling til dig.

Hvilke typer massage tilbyder Lebua?

Min fornemste opgave som massør er at øge kundens følelse af velbehag. Det skal derfor være afslappende og afstressende at besøge mig på Lebua klinikken. Min klinik er derfor indrettet, så du skal føle dig godt tilpas. Om du ønsker wellness, psykisk afslapning eller at få bearbejdet egentlige fysiske skavanker, så har jeg behandlingen til dig.
Her på lebua.dk finder du detaljerede beskrivelser af de forskellige massagebehandlinger jeg tilbyder: