Privatlivs-
politik

1.Formål med politik

1.1. Formålet med denne privatlivspolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan LEBUA – Massage Terapi & Mind (”vi”, ”os”) behandler dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside. Det er vores mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles og behandles og, såfremt muligt, hvor længe de opbevares. Denne privatlivspolitik regulerer behandling af personoplysninger hos LEBUA – Massage Terapi & Mind og vores hjemmeside i forbindelse med handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med os.

2. Kontaktoplysninger

2.1. Den virksomhed, som er ansvarlig for behandling af dine personoplysninger, er:
Navn: LEBUA – Massage Terapi & Mind
CVR.nr.: 39 37 90 07
Adresse: Møllergade 62, Kld., 5700 Svendborg
Tlf.nr.: +45 42 15 63 32
E-mail: kontakt@lebua.dk

3. Behandling af dine personoplysninger

3.1. Når du benytter vores hjemmeside behandler vi en række personoplysninger om dig til et eller flere specifikke formål. Dette er navnlig for at:
  • Foretage booking af massagetider.
  • Give os mulighed for at kontakte dig i forbindelse med din booking.
3.2. Vi indsamler dine personoplysninger direkte fra dig med henblik på at opfylde en aftale med dig efter databeskyttelsesforordningens artikel 6(1)(b). Vi behandler kun almindelige personoplysninger om dig, herunder navn, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til brug for ovenstående formål og senest 2 år efter sidste kontakt med dig.
3.3. Særligt ift. cookies
I forbindelse med den almindelige drift af vores hjemmeside indsamler vi personoplysninger om dig via cookies for at forbedre hjemmesidens udseende og brugeroplevelse, samt til at udarbejde statistikker. Vi indsamler kun cookies, hvis du har givet dit samtykke hertil. Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Læs mere om dette i vores cookiepolitik.

4. Modtagere af personoplysninger

4.1. Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed, og vi videregiver som udgangspunkt ikke oplysningerne til tredjeparter. Vi kan dog videregive dine personoplysninger, hvis du har givet dit samtykke hertil, eller når vi er forpligtet i henhold til lovgivning.
4.2. Vi kan overlade personoplysninger til vores systemleverandører, der behandler personoplysninger for os og efter vores specifikke instruks.

5. Dine rettigheder

5.1. Når vi indsamler oplysninger om dig, har du en række grundlæggende rettigheder efter databeskyttelsesreglerne, som du kan gøre brug af. Dine rettigheder omfatter retten til at anmode om indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, begrænsning af og indsigelse mod vores behandling, samt retten til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
5.1.1. Ovenfor nævnte rettigheder kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger. Hvorvidt du som registreret kan anmode om f.eks. at få dine personoplysninger slettet, vil i alle tilfælde afhænge af en konkret vurdering.
5.2. Såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk eller ved at ringe på tlf. 33 19 32 00.

6. Ændringer

6.1. Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende privatlivspolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer retter vi henvendelse til dig i form af e-mail eller synlig meddelelse på vores website.
Denne privatlivspolitik er senest ændret den 21.03.2019.

Ved at bruge dette website accepterer du vores brug af cookies Læs mere

1. Hvad er cookies?

1.1. En cookie er en passiv datafil, som en hjemmeside gemmer på eksempelvis din computer eller andet IT-udstyr, som gør det muligt at genkende dit IT-udstyret til næste gang, du besøger vores side. Cookie-filen registrerer samtidig i anonymiseret form, hvordan du bruger hjemmesiden, og efterlader således ikke data om, hvem du er - hverken navn, adresse eller anden identificerbar information. Cookies kan heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
1.2. Nogle cookies gemmes kun på dit IT-udstyr, så længe du har browseren åben (session cookies), mens andre cookies gemmes på dit IT-udstyr i et længere tidsrum efter du har lukket browseren (persistent cookies). Når du vender tilbage til en hjemmeside, vil cookien typisk blive fornyet automatisk.

2. Formål med cookies 2.1. På www.lebua.dk anvender vi cookies i forbindelse med den almindelige drift af hjemmesiden, til udarbejdelse af statistik til forbedring af hjemmesidens udseende og brugeroplevelse og til markedsføring.

3. Samtykke til brug af cookies, tilbagekaldelse af samtykke og afvisning af cookies
3.1. Når du benytter vores hjemmeside for første gang vil du blive mødt med en besked om vores brug af cookies. Nå du bruger vores hjemmeside accepterer du som udgangspunkt, at vi bruger cookies, medmindre du har fravalgt dette i dine browserindstillinger.
Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies eller trække dit samtykke tilbage, har du mulighed for at slå cookies fra i din browser. Vejledning til ændring af browserindstillinger kan findes i nedenstående links:
• Internet Explorer • Google Chrome • Mozilla Firefox • Opera • Safari • Flash cookies
4. Sletning af cookies
4.1. Vi har ikke mulighed for at slette de cookies, vi sætter på dit udstyr. Hvis du ønsker at slette cookies, skal du gøre dette via dine browserindstillinger. Fremgangsmåden for sletning af cookies afhænger af dit valg af browser, men du bør altid kunne finde hjælp til dette i selve browseren. Browseren skal give dig mulighed for at slette cookies enkeltvis eller alle sammen samlet. Hvis du bruger flere browsere, skal du huske at slette cookies fra dem alle.
5. Anvendte cookies
5.1. Vi anvender konkret følgende cookies på vores hjemmeside:

Statistikcookies

Cookie navn Formål Udbyder Type Udløb
_ga Registrerer unik ID som bruges til at genere
statistik om, hvordan besøgende bruger hjemmesiden.
lebua.dk HTTP 2 år
_gat Analyserer hjemmesidens hastighed ved forespørgsler. lebua.dk HTTP 1 dag
_gid Registrerer unik ID som bruges til at genere statistik
om, hvordan besøgende bruger hjemmesiden.
lebua.dk HTTP 1 dag
6. Spørgsmål
6.1.Har du spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os ved at sende os en mail til kontakt@lebua.dk eller ringe på telefon +45 42 15 63 32. Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du læse om dette i vores privatlivspolitik.

Luk