Økologisk
Kokosoilemassage

  • Fugter og blødgør huden
  • Plejende effekt mod tør og irriteret hud
  • Ekstra god mod sensitiv hud
  • Tilføjer naturlige vitaminer til huden
  • Giver en dejlig, naturlig duft
  • Mindsker urenheder i huden

Kokosoliemassage – en koldpresset omgang sundhed

Jeg kender ikke mange, som når de først har prøvet en behagelig og beroligende omgang massage med lun kokosolie, ikke ønsker at genopleve oplevelsen af denne afslappende kropsforkælelse.

Hvad er fordelene ved kokosoliemassage?

Den koldpressede kokosolie har været anerkendt for dens mange egenskaber i flere tusind år, og indholdet af laurinsyre, giver olien dens antibakterielle, antivirale og svampedræbende egenskaber, og indeholder også mange vitaminer, antioxidanter og mineraler, der udvider dens anvendelsesmuligheder.

Hel- eller overkropsmassage?

Du bestemmer selv, om du vil forkæle dig med denne dybdemassage som en 30 minutters overkropsmassage, eller tilbyde hele kroppen velvære i hele 60 eller 90 minutter.

Få en lækker hud med kokosoliemassage

Uanset dit valg, vil du få en dybdevirkende massage med den lune, 100% koldpressede økologiske kokosolie, der let trænger ind i huden og tilfører fugt og blødhed, og giver dig en skånsom friktion under behandlingen, der efterlader dig med en dejlig, afslappende fornemmelse i kroppen.
Tilbyd dig selv denne behandling, når du ønsker at give dig hen til en afstressende nydelse, og samtidig ønsker at holde huden sund, ren og blød.
Denne behandling med økologisk kokosolie er helt perfekt til dig, som lider af allergi eller har meget sensitiv hud, og som derfor undlader behandling og går på kompromis med den personlige velvære.
Og som altid, når du besøger Lebua, sætter jeg hygiejne og din velvære i højsædet.
Vi ses …