Klinikken

Klinikken

Lebua er massage og naturlig wellness

Mit navn er Panadda Sangkaew, og det er med stor fornøjelse, at jeg kan byde dig velkommen her på Lebua.dk, hvor du finder inspiration til, hvordan du kan forkæle dig selv, dine børn eller andre personer, med et besøg på Lebua klinikken, til en god og professionel gang wellness.
I praksis har jeg gennemført uddannelserne “Fysiurgisk massør” fra Massørskolen-Fyn 2021 med den sundhedsfaglig grunduddannelse i 2022 og “Advanced Medical Therapy Massage” fra den verdenskendte Wat Po massageskole i Bangkok i 2015.
Giv endelig dig selv tid til at læse om mine forskellige behandlinger, der alle er med fokus på velvære via sunde, naturlige produkter.

Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset i Bangkok, Thailand, og har, som en naturlig følge deraf, haft thai massage tæt inde på livet allerede fra barns ben af.
Endvidere har jeg gennemført en Environmental Science uddannelse fra universitetet i Bangkok, svarende til en bachelorgrad i Natur-ressourcer på Københavns Universitet.

Lebua er klinikken med min passion

Siden jeg kom til Danmark i 2014, har jeg, udover at arbejde hårdt på at lære dansk, samlet yderligere erhvervserfaring hos andre massage-klinikker i Svendborg og Odense, og besluttede i 2018 at starte for mig selv.
Lebua er nu en drøm, der er blevet til virkelighed, og jeg kan nu udleve min stærke passion for wellness – herunder også brugen af naturlige ressourcer til urteterapi i kombination med professionel massage.

Lebua er wellness uden kemiske stoffer

Alle olier og scrubs i mine behandlinger indeholder kun naturlige produkter, som udelukkende tilfører din krop og hud sunde vitaminer, mineraler og antioxiderende egenskaber.
Blandingen er således altid frisk, og blandes først, når du kommer på klinikken – og jeg kan varmt anbefale dig lidt selvforkælelse med denne wellness behandling.

Stil og tanke med vestlig tilgang

Jeg ser mig selv som en thailænder med en vestlig tilgang til livet, og jeg vil gerne, at dette afspejles i klinikkens atmosfære, stil og indretning. Så når du besøger mig, vil du blive mødt af en moderne indretning i en mere skandinavisk og nordisk stil – selvfølgelig med et lille drys af thai og en dejlig varm kop te.

Velkommen på klinikken

Så uanset om du ønsker smertelindring, lider af stress, ønsker indre ro eller helt legitimt blot ønsker en god portion selvforkælelse og sundere hud, er Lebua et godt sted at starte, hvor hygiejne og professionalisme er i højsædet.
Jeg brænder for at hjælpe andre til velvære og smertelindring, og glæder mig ved hver eneste behandling over dette privilegie, og det håber jeg, at du selv vil kunne mærke, når du har besøgt mig.
Jeg glæder mig til at byde dig fysisk velkommen på klinikken, og øse ud af min erfaring og mine versioner af behandlinger til dit velvære, så du ikke går forgæves efter din wellness oplevelse.

Jeg glæder mig til at se dig …

Med venlig hilsen
Klinikken
Panadda Sangkaew
Klinikken