Hot Stone Massage

  • Løsner op for spændinger
  • Varme mod ømme muskler
  • Afslappende og meditativ
  • Øger blodgennemstrømningen
  • Afstressende virkning

Hot Stone massage – velvære med varme sten

Ved en Hot Stone massage får du 50°C varme vulkaniske sten, bedre kendt som lavasten, placeret specifikke steder på kroppen, hvorfra varmen spreder sig ud til resten af kroppen. Varmen trænger dybt ind i musklerne og løsner op for eventuelle spændinger. Med de varme lavasten i hånden og lidt beskyttende olie, giver jeg dig en nænsom og behagelig massage i 60 eller 90 minutter. Musklerne slapper af under varmen, og gør massagen til en blid oplevelse, fordi varmen gør, at dybere pres ikke er nødvendigt for at opnå den ønskede dybdegående virkning.
Brugen af netop lavasten gør, at stenene holder sig varme under hele behandlingen.

Hot Stone ansigtsmassage

Ønsker du også at inkludere en ekstra 15 minutters Hot Stone ansigtsmassage, der giver dig lidt ekstra følelse af velvære, så kan denne behandling tilkøbes.

Historiske Hot Stones

Hot Stone massagen lyder for mange som et lidt trendy modefænomen, men faktisk går brugen af Hot Stone langt tilbage, hvor bl.a. kinesere og japanere benyttede de varme sten til at åbne for meridianbanerne. I den vestlige del af verden blev disse meridianbaners betydning først lægeligt dokumenteret flere 1000 år senere.
Jeg glæder mig til at se dig på klinikken til en nærmest sanselig og meditativ massage, hvor 100% desinficerede lavasten ligger klar til at give dig den dejligste fornemmelse i kroppen.
Vi ses til Hot Stone og te …