Traditionel Thai Massage

  • Massage med udstrækningsteknikker
  • Øger fleksibilitet i muskler og led
  • Reducerer spændingshovedpine og migræne
  • Forebygger og modvirker stress
  • Styrker kroppens kompetencer

Thai massage – naturligvis

Hvilken slags thailænder ville jeg være, hvis ikke thai massage var en del af de behandlinger, som jeg tilbyder her hos Lebua? Denne behandlingsform er en stor del af hele min wellness passion, og en massageform jeg praktisk talt er opvokset med. Jeg har et meget indgående kendskab og en stor portion professionel erfaring med thai massagen – dertil naturligvis en dokumenteret uddannelse til at kunne praktisere denne behandlingsform. Alt sammen til stor gavn og glæde for dig og din krop.

Historien bag Thai massage

Selvom jeg ikke været med fra starten, da massagen kom til Thailand allerede for mere end 2.000 år siden, så føler jeg det nærmest som om, at mit kendskab er indgående nok til, at jeg kunne have været det.
Oprindeligt blev behandlingsformen udviklet af buddhistiske munke i Indien, som benyttede teknikker fra yoga, akupressur og hinduistisk alternativ behandling (ayurveda) i sundhedsbehandlende øjemed. Disse principper og teknikker blev videreudviklet til dét, vi i dag kender som thai massage.
Med udgangspunkt i den traditionelle thai massage – der er en effektiv og dybdegående behandling – arbejder jeg med afbalancering af energisystemet, ved at trykke på specifikke punkter kombineret med forskellige udstrækningsteknikker.

Hvad kendetegner traditionel Thai massage?

Jeg udfører behandlingen på dig, ved brug af hænder, albuer, underarme, knæ og min egen kropsvægt – bare rolig, dit ve og vel er i gode hænder! Jeg balancerer min kropsvægt og presser ikke mere end nødvendigt.
Vil du knokles godt og professionelt igennem, og effektivt øge fleksibiliteten i dine muskler og led, forebygge og modvirke stress, eller lider du meget af spændingshovedpine eller migræne, så burde du forkæle dig selv med en god omgang traditionel thai massage, enten som en 30 minutters overkropsmassage eller en helkropsmassage i 60 eller 90 minutter.

Thai massage har kunden i fokus

Er du i tvivl eller lidt nervøs for, om du kan holde til denne behandling, så er hårdheden af massagen helt individuel. Sammen finder vi det helt rette niveau og omfang til netop dig.
“Ka’ du ta’ det, så la’ det”, fristes jeg til at sige, for dette er virkelig en veltestet og gennemarbejdet behandlingsform, som gerne må kunne mærkes. Du vil med stor sandsynlighed ikke glemme den rare fornemmelse som kroppen efterlades med – mon ikke du straks ønsker at booke tid til endnu en behandling.
Ses vi?