Fodmassage

  • Øger bevægelsesfriheden i fødder og led
  • Sundt for fødderne
  • Afspænder i både fødder og læg
  • Godt for hele kroppen

Fodmassage for hele kroppen

Det kommer nok ikke bag på nogen, at fødderne er en meget aktiv del af kroppen, derfor bidrager massage af disse også til hele kroppens velvære. Da nervebanerne i kroppen er tæt forbundet, så stimulerer massage under fødderne hele kroppen. 

Fodmassage med bonus

En behagelig fodmassage er både skøn og afstressende. Behandlingen udføres med hænderne, så jeg har fuld føling med dig hele tiden, når specifikke punkter stimuleres til gavn og velvære for hele kroppen.
Ligeledes oliemasserer jeg dine lægmuskler for at give den størst mulige afspænding af de muskler, der udsættes for direkte belastning, når fødderne for alvor arbejder.
Hele behandlingen afsluttes med en let og nænsom massage af ansigt, nakke og skuldre. Oplev fodmassage og den ultimativ følelse af velvære.

Meget mere end fodmassage

Sunde fødder har en stor andel for din samlede velvære i kroppen – et sundt bidrag til din samlede velvære får du derfor via massage af fødder, lægmuskler, nakke, skuldre og ansigt, som med garanti giver dig en dejlig fornemmelse af en før og efter kontrast – ikke bare i fødderne, men i hele kroppen.
Jeg glæder mig til at se dig.
Vi ses …