Parmassage

Parmassage kan være din næstbedste partner

Invitér din kone, mand, ven eller veninde på Lebua klinikken til en lækker omgang massage for 2, og skab en stærk fælles wellness oplevelse, der resulterer i følelsen af ren velvære.
Hvem ville ikke elske at blive overrasket med velvære i særklasse? Dette gør parmassage til den ultimative gave til partneren, der har alt. Del en fantastisk oplevelse, og få en glad og tilfreds partner med hjem. Uanset om din partner har skavanker eller blot fortjener at blive forkælet med lidt velvære, så er et besøg hos Lebua, med garanti, et hit.

Velvære efter eget ønske

Du bestemmer helt selv, hvilke af mine behandlinger du ønsker denne fælles seance skal indeholde. Oplevelsen skræddersyes til jeres ønsker og individuelle behov. I kan begge få samme behandling, eller du kan vælge én type behandling til dig selv, og en anden til din ven eller partner.
Uanset typen af behandling, så vil I begge opleve massage og velvære, ud over det sædvanlige – men på hver jeres briks, hvilket unægteligt gør oplevelsen mere nærværende og mindeværdig.

Bestil parmassage

Denne behandling kan desværre ikke bestilles online, men skal bestilles ved direkte henvendelse på klinikken, fysisk eller telefonisk – og i god tid i forvejen.
Kig endelig forbi og aftal den perfekte behandling for dig og din ledsager. Jeg vejleder og rådgiver jer gerne, så I sammen kan få en unik oplevelse ved parmassage – velvære som ikke sådan lige vil gå i glemmebogen.
Jeg glæder mig til at se jer hos Lebua.
Vi ses …