Aloe Vera Spa

  • Fugtgivende og beskytter hudceller
  • Godt mod fine linjer og rynker
  • Fyldt med vitaminer og mineraler
  • Kølende og regenererende effekt
  • Styrker immunforsvaret

Hvad er Aloe Vera Spa?

Denne behandling er for dig som ønsker en virkelig god og dybdegående massage, og samtidig ønsker at pleje og styrke din hud.

Aloe Vera plantens magiske evner

Aloe Vera plantens fugtighedsgivende, blødgørende og regenererende egenskaber, har været kendt flere tusinde år.
Gelen inde i plantens blade har været brugt i mange år til alverdens forskellige tilstande, og giver blandt andet lindring og virker genopbyggende på solskoldet hud, små rifter, brandsår, bid fra insekter, hudafskrabninger og andre hudirritationer.
Allerede før 2. verdenskrig var det almindeligt at have en Aloe Vera plante i køkkenet, som man kunne afbrække lidt af bladet og smøre på huden, hvis man var så uheldig at brænde sig under madlavningen. Så opnåede man hurtig lindring og heling.
Først i løbet 1960’erne fik man held til at stabilisere og konservere plantens gel, som vi er mange, der er meget taknemmelige for i dag.

Aloe Vera Spa massage

Ved en Aloe Vera Spa overkrops- eller helkropsmassage, benytter jeg denne ekstrakt i en 99% ren koncentreret Aloe Vera gel kombineret med en økologisk Aloe Vera olie, som på grundig og behagelig vis gnides ind i huden gennem den massage du får, og således tilfører din krop sine magiske, sunde egenskaber.

Ansigts- og overkropsbehandling med Aloe Vera Spa

Med denne 45 minutters behandling får du både en overkropsmassage og lidt ekstra økologi til ansigtet med en forfriskende ansigtsbehandling, hvor huden først renses grundigt, hvorefter jeg lægger en Aloe Vera Sheet Mask – en meget fin og tynd maske, der tilfører huden fugt og beroliger tørre og kedelige overflader.
Til slut påføres en økologisk Aloe Vera creme, så du er frisk, blød og lækker, når du forlader klinikken.

Helkropsmassage med Aloe Vera Spa

Denne behandling fokuserer udelukkende på massage med Aloe Vera gel og olie, og her kan du vælge en overkropsmassage af 30 minutters varighed, eller giv hele kroppen massage og et skud Aloe Vera magi i enten 60 eller 90 minutter.
Husk, hos Lebua er der altid fokus på god hygiejne og velvære for dig.
Vi ses til lidt plante/massagemagi og naturligvis en dejlig kop varm te …