Oliemassage

  • Lindrer smerter og ømhed i muskler
  • Giver indre ro i krop og muskler
  • Virker stress- og depressionsnedsættende
  • For generel sundhed og velvære

Oliemassage er maksimal afslapning

Denne oliemassage er en rigtig lækker måde at slappe af på, og som du med garanti gerne tilbyder dig selv mere end en enkelt gang. Når du vælger at besøge mig på Lebua klinikken, skal du gerne forlade den igen med øget velvære og lysten til at komme igen – og den fornemmelse vil en veludført oilemassage med stor sandsynlighed give dig.
Ved brug af massageolie, vil jeg kunne massere dig i dybden uden at det føles ubehageligt – men derimod blidt og afslappende … dog vil ømme muskler muligvis beklage sig lidt i starten, når jeg arbejder med dem.

Naturligvis en naturlig oliemassage

Min massageolie er duftneutral og 100% naturlig. Olien består udelukkende af naturlige ekstrakter fra planter, der indeholder abrikoskerneolie og økologisk tidselolie – helt uden farve- og tilsætningsstoffer. Så hvis du er overfølsom overfor dufte, kan du med sindsro vælge at forkæle dig selv med denne behandling.
Den naturlige olieekstrakt er blid mod alle hudtyper, og har en god glidende egenskab, der samlet set giver et ekstra plus til din velvære-oplevelse. Olien absorberes fantastisk godt af huden, og du vil derfor ikke føle dig “fedtet” efter behandlingen.
Ønsker du en ekstra lun oliemassage, vil jeg foreslå, at du i stedet vælger min økologiske kokosoilemassage. Kokosoliemassagen er en sensitiv, dog dybdevirkende varm massagebehandling.

Er oliemassage noget for dig?

Oliemassage behandlingen er for dig, som enten ønsker en 30 minutters dybdegående massage af overkroppen, eller helkropsmassage i 60 eller 90 minutter, og som ønsker at give den personlige velvære et ordentligt boost, lindre ømme muskler, stresse af og skabe en indre ro i hele kroppen.
Er du til den noget hårdere behandling, vil jeg foreslå, at du også læser mere om min thai massage, der er en helt anden og mere hård massageteknik uden olie, hvor massagen udføres med tryk og udstrækning, og som virkelig øger fleksibiliteten i dine muskler og led.
Kom ind og lad os sammen afdække om dit behov er en lidt hårdere og dybdegående behandling eller en mere blid og afslappende wellness oplevelse – eller hvem ved, måske en fornuftig blanding af begge.
Husk, at et besøg hos Lebua er personlig velvære tilpasset dig og din krop, kompetent behandling med højt hygiejneniveau, altid leveret med et smil og en kop te i overskud.
Vi ses …