Arabica Coffee Scrub

  • Fyldt med antioxidanter
  • Skånsom mod huden
  • Øger blodcirkulationen
  • Fjerner effektivt døde hudceller
  • Forebygger og reducerer appelsinhud
  • Gør huden ekstra blød og glat

Arabica Coffee Scrub – hudpleje og massage i ét

Massage, kombineret med ren forkælelse af huden, er den absolut bedste måde at beskrive mine Arabica Coffee Scrub behandlinger på.
Min helt egen scrub blanding, er et 100% naturligt produkt bestående af kaffepulver, olier og urter, som på komfortabel vis renser skånsomt i dybden og tilfører din hud et sundt skud vitamin C, E og B6. Denne blanding er fyldt med antioxidanter, som betyder, at den naturlige ødelæggende iltning af vævet svækkes, og din hud derved holdes sund, frisk og stram i længere tid.

Arabica Coffee Scrub som ansigtsbehandling

Glæd dig selv med 45 minutters velvære, hvor du først får en behagelig og skånsom ansigts-scrub. Herefter lægger jeg en gel ansigtsmaske med Collagen Gold, der efterfølges af en ansigtscreme og naturligvis en let massage af ansigt, nakke og skuldre. En samlet behandling, som efterlader dig afslappet og din hud renset, blød og glat.
Ønsker du stenhårdt at give den lidt ekstra gas på ansigtsbehandlingen, kan jeg varmt anbefale dig at kombinere denne med et tilkøb af 15 minutters Hot Stone ansigtsmassage, som løsner eventuelle spændinger i dine ansigtsmuskler og giver en dejlig, afslappet fornemmelse.

Arabica Coffee Scrub som helkropsbehandling med aromaterapi-massage

Lad hele din krop nyde godt af min Arabic Coffee Scrub kombineret med en omhyggelig og behagelig gang aromaterapi-massage.
Du starter med at få en skånsom scrub af hele kroppen og et efterfølgende bad. Herefter masseres hele kroppen grundigt med aromatisk olie, som påvirker dig både sanseligt og fysisk.
Du kan vælge mellem duftene kaffe og appelsin – eller en neutral duft, som er velegnet til dig med overfølsomhed overfor dufte.
Behandlingen er god imod eks. stress, depression og naturligvis også som en ren forkælelse til dig selv.

Arabica Coffee Scrub som helkropsbehandling med fodmassage

Her får du den samme Arabica Coffee Scrub behandling af hele kroppen og et bad, som, i stedet for aromaterapi-massage, afsluttes med en koncentreret og behagelig fodmassage, der er rigtig god til trætte eller ømme fødder, og efterlader dig med en følelse af velvære og afslappethed i hele kroppen.

Behandlingen du vender tilbage til …

Uanset om du vil forebygge, pleje eller blot vil forkæle dig selv og din krop, er denne behandling med garanti en oplevelse, du gerne vender tilbage til.
Og husk, hos Lebua er en god kop te, høj hygiejne og velvære for dig altid en selvfølge.
Vi ses …